Lavendelolie ØKO

34,00 kr.66,00 kr.

100% ren og naturlig økologisk Lavendelolie.

Denne olie er både sød og frisk. Lavendelolie blander sig rigtig godt med citrus-, blomster-, kryddere- og træagtige olier. Lavendelolie er kendt for at have bemærkelsesværdige effekter på kroppen. Den er fyldt med antiseptiske. anti-svampe og antimikrobielle og antioxidante egenskaber, hvilket gør det til en af de mest alsidige æteriske olier, og et must have i enhver hjem. Duften fra Lavendel er kendt for at berolige, lindre stress og tilskynde til søvn.

Den er velegnet til at bruge i kropsplejeprodukter, Den har cellefornyende egenskaber.

Lavendelolie, udvundet fra blomsterne af Lavandula angustifolia-planten, er en af de mest alsidige og elskede æteriske olier inden for hudpleje. Denne naturlige skat er kendt for sin behagelige duft og en række fordele for huden. Lad os udforske de mange egenskaber ved lavendelolie, der gør den til en uundværlig ingrediens i hudplejeprodukter.

Lavendelolie er mere end blot en behagelig duft; den er en kraftfuld og alsidig ingrediens i hudplejeprodukter. Uanset om du ønsker at berolige irritation, forbedre hudens elasticitet eller bare nyde en forfriskende duftoplevelse, er lavendelolie det perfekte valg. Integrer denne naturlige elegance i din hudplejerutine, og oplev de mange fordele, den bringer til din hud og dit velbefindende.

Indhold af de 26 deklarationspligtige stoffer: Linalool, limonen og geraniol.

INCI: Lavandula Angustifolia Flower Oil.

Olien har i sin rene form følgende faremærker:

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.