Pineolie

39,00 kr.

100% ren og naturlig Pineolie.

Pineolie fremstilles af nålene på Pinjetræer. Den er god at anvende i hudplejeprodukter og har en god effekt på behandling af muskelsmerter. Den har også gode egenskaber imod luftvejslidelser. Den virker antiseptisk og svedhæmmende.

Den må ikke anvendes på følsomhud.

Pineolie, udvundet fra nåle og bark af fyrretræer, er ikke kun kendt for sin forfriskende skovduft, men den har også vist sig at være en gavnlig ingrediens i hudplejeprodukter. Denne naturlige olie er rig på antioxidanter og andre gavnlige forbindelser, der bringer en række fordele til din hudplejerutine. Du finder følgende fantastiske egenskaber, som Pineolie bringer til hudplejeverdenen.

Pineolie er ikke kun et forfriskende duftstof; den er en all-round skønhedsingrediens med en række hudplejefordele. Med sine antioxidanter, fugtgivende egenskaber og forfriskende duft bringer Pineolie en følelse af naturens friskhed til din hudplejerutine.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige stoffer: Limonen, linalool og geraniol.

INCI: Pinus Species Twig Leaf Oil.

Olien har i sin rene form følgende faremærker:

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.