Bergamotolie ØKO

66,00 kr.

Økologisk æterisk Bergamotolie. Den er 100% naturlig og uden tilsætningsstoffer.

Denne æteriske Bergamotolie er udvundet af skallen fra Bergamotfrugten. Selve frugten er særdeles bitter og ubehagelig. Denne olie er dog kun fremstillet af skallen. Dette er en ægte Bergamot olie der ikke er fortyndet eller blandet i noget andet – Dette er som en ægte Bergamotolie skal være.

Den anvendes til krops- og ansigtspleje produkter.

For at drage fordel af bergamotoliens egenskaber i din hudplejerutine kan du tilføje den til din ansigtsrens, toner, fugtighedscreme eller endda til en beroligende badoplevelse. Det er vigtigt at være opmærksom på, at nogle mennesker kan være følsomme over for bergamotolie, så det anbefales at udføre en patch-test før regelmæssig brug.

Bergamotolie, med sin forfriskende duft og skønhedsfordele, er en alsidig ingrediens, der kan løfte din hudplejeoplevelse og efterlade din hud forfrisket og velplejet.

Dosering: Max 1%

Følger af de 26 deklarationspligtige stoffer findes i Bergamotolie naturligt : Limonen, linalool, geraniol, citral og citronellol.

INCI: Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil

I sin reneform har olien følgende faremærker:

Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.