Kanelblad Olie ØKO

37,00 kr.72,00 kr.

100% ren og naturlig økologisk Kanelblad Olie.

Kanelblad Olie har en stærk sød duft der tit bliver brugt i forskellige juleversioner af forskellige produkter. Den er god at blande med sød appelsin.

Kanelblad Olie virker afstressende på de fleste, og er god at anvende til produkter der bruges efter en god lang dag, hvor du har brug for at slappe af, og berolige ømme led og muskler.  Kanelblad Olie er ikke så kraftig som Kanelbarksolie

Max dosering: 1%.

Kanelbladolie, destilleret fra bladene af kaneltræet (Cinnamomum verum), er en unik og kraftfuld ingrediens, der bringer varme og naturlig heling til hudplejeprodukter. Denne æteriske olie har en række egenskaber, der kan berige din hudplejerutine på flere måder.

Kanelbladolie er en spændende tilføjelse til hudplejeverdenen med sine opvarmende, antimikrobielle og fugtgivende egenskaber. Mens du integrerer denne naturlige olie i din hudplejerutine, er det vigtigt at være opmærksom på dens styrke, og det anbefales at udføre en patch-test for at undgå eventuelle overfølsomhedsreaktioner. Tag et skridt mod naturlig lægedom med kanelbladolie og oplev en forfrisket og næret hud med et strejf af varme.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige stoffer: Cinnamal (kanelaldehyd), eugenol, linalool, benzylbenzoat, limonen, kumarin og cinnamylalkohol.

INCI: Cinnamomum Zeylanicum Leaf Extract

Advarsel på produktet i ren form:

Kan være livsfarligt hvis indtages og/eller kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion, hudirritation og alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.