Ingefærolie

49,00 kr.

100% ren og naturlig Ingefærolie.

Ingefærolie ekstraheres fra de rensede og tørrede ingefærrødder.  Prøv den fx. en en massageolie blanding sammen med sort peberolie og kardemommeolie.

Anvendes i krops- og ansigtsplejeprodukter. Den er velegnet til alle hudtyper. Max dosering er 1%.

Ingefærolie, udvundet fra roden af Zingiber officinale-planten, er mere end blot en smagfuld ingrediens i køkkenet. Denne æteriske olie har en række imponerende egenskaber, der gør den til en værdifuld tilføjelse til hudplejeprodukter.

Ingefærolie tilføjer ikke kun en krydret aroma, men også revitaliserende egenskaber til hudplejeprodukter. Uanset om du ønsker at berolige irriteret hud, forbedre elasticiteten eller bare nyde den forfriskende duft, er ingefærolie en alsidig ingrediens, der kan tilføre liv og energi til din daglige hudplejerutine.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige stoffer: Limonen, geraniol, citral og linalool.

INCI: Zingiber Officinale Root Oil.

Olien har i en rene form følgende faremærker:

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.