Rosmarinolie ØKO

49,00 kr.

100% ren og naturlig økologisk Rosmarinolie.

Rosmarinolie er en æterisk olie der er udvundet af blade og friske blomster der vokser på toppen af Rosmarin.

Rosmarinolie, destilleret fra rosmarinplantens blade, er ikke kun en populær urt i køkkenet, men den har også vist sig at være en gavnlig ingrediens i hudplejeprodukter. Denne æteriske olie har en imponerende række egenskaber, der spænder fra at forbedre hudens sundhed til at stimulere sanserne.

Rosmarinolie er en alsidig og gavnlig ingrediens i hudplejeprodukter. Dens antioxidante, antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber bidrager til at opretholde en sund og strålende hud. Med sin behagelige duft og stimulerende virkning er Rosmarinolie en skønhedsingrediens, der ikke kun plejer din hud, men også forfrisker dine sanser. Næste gang du leder efter effektive og naturlige hudplejeprodukter, kan Rosmarinolie være nøglen til at opnå vitalitet og sundhed for din hud.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige stoffer: Limonen og linalool

Bør ikke anvendes under graviditet, og hvis du lider af følsom hud eller epilepsi.

Olien har i sin rene form følgende faremærker: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.