Lavendinolie ØKO

38,00 kr.

100% ren og naturlig økologisk Lavendinolie.

Lavendinolie er en hybrid af en ægte lavel og Spike lavender. Denne særlige kvalitet af Lavandin har en højere koncentration af Linalylacetat sammenlignet med ægte Lavendel. Duften er meget stærkere med en let kamfernote. Har en roligende og antiseptisk virkning på huden. Hvis du leder efter økologisk lavendelolie finder du den her.

Lavendinolie, udvundet fra Lavandula x intermedia-planten, er kendt for sin beroligende aroma og har vundet popularitet i hudplejeverdenen for sine bemærkelsesværdige egenskaber. Lavendinolies mest kendte egenskab er dens beroligende og afslappende virkning. Anvendt på huden kan den hjælpe med at reducere stress og fremme en følelse af ro, hvilket gør den ideel til aftenhudpleje.

Olien er en alsidig og kraftfuld ingrediens i hudplejeprodukter med sine beroligende, helende og antiinflammatoriske egenskaber. Uanset om du ønsker at reducere stress, lindre hudirritation eller bare forkæle din hud med naturlig skønhed, er lavendinolie en ideel tilføjelse til din hudplejerutine. Opdag roen og skønheden i lavendinolie, og nyd en forbedret og afslappende hudplejeoplevelse.

Den indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige stoffer: Linalool, limonen og geraniol

INCI: Lavandula Hybrida Oil.

Olien har i sin rene form følgende faremærker:
Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.