Jojobaolie ØKO

39,00 kr.56,00 kr.

Jojobaolie koldpresset økologisk uden tilsætningsstoffer

Jojobaolie er en perfekt ren ingrediens til forskellige kosmetikprodukter. Det er en multifunktionel olie med en lang række fordele. Den er velegnet som ingrediens til ansigts- og hårprodukter. Den er velegnet til alle hudtyper. Den absorberes let og hurtig af huden. Den er blid nok til selv den mest følsomme hud.

Olien er en 100% vegetabilsk olie der er udvundet af frøene fra Jojobaplanten. Det er en unik olie på grund af dens kemiske sammensætning, der minder meget om de naturlige olier huden selv producerer. Jojobaolie  er let i konsistensen og ikke fedtet. Den er rig på vitaminer og mineraler. Den anvendes ofte af folk med følsom hud.

Jojobaolie anvendes ofte i hårprodukter på grund af den nærende egenskaber, der hjælper med at styrke, fugte og give håret glans.
Jojobaolie anvendes ofte i hudplejeprodukter i bodylotions, læbepomade og sæbe på grund af dens fugtgivende og beroligende egenskaber, der hjælper med at beskytte huden imod tørhed. Den er også god som basisolie i massage olie på grund af dens afslappende og beroligende egenskaber, der kan hjælpe med at reducerer muskelsmerter og betingelse.

I neglepleje anvendes den til at styrke negle og blødgøre og fugte neglebånd.  Kan anvendes som naturlig makeup fjerner, på grund af dens beroligende og fugtgivende egenskaber.

Med andre ord – Jojobaolie er den perfekte olie til dine kosmetikprodukter.

Jojoba planten, også kendt som Simmondsia Chinensis, er hjemmehørende i ørkenregioner i Nordamerika. I århundreder har oprindelige folk brugt jojobaolien til at pleje deres hud og hår på grund af dens bemærkelsesværdige egenskaber. I dag er jojobaolie et populært valg i hudplejeindustrien på grund af dens mange fordele og alsidige anvendelighed.

Anvendelse af olien i Hudplejeprodukter

Olien anvendes bredt i en række hudplejeprodukter, herunder ansigtsolier, cremer, lotioner, serumer og rensende produkter. Den kan også bruges alene som en naturlig fugtighedscreme eller som en bærerolie til æteriske olier. Når man vælger hudplejeprodukter med jojobaolie, er det vigtigt at søge efter produkter af høj kvalitet, der bruger ren og koldpresset olie for at sikre maksimal effektivitet og fordele.

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.