Hindbærkerneolie

64,00 kr.

Hindbærkerneolie indeholder meget højre niveauer af Omega 6 og Omega 3 fedtsyrer, hvilket gør den fremragende til fremstilling af hudplejeprodukter. Olien har en svag duft, men da kun små mængder anvendes, vil det typisk ikke været noget problem. Hindbærkerneolie anvendes i dagcremer, ansigtscremer og massageolier.

Hindbærkerneolie besidder antiinflammatoriske egenskaber og giver huden fugtighed. Anvendes ofte til behandling af udslet, og er ideel at anvendes på tør, beskadiget og moden hud.

Rig på antioxidanter:

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved hindbærkerneolie er dens høje indhold af antioxidanter. Disse antioxidanter, herunder tocopheroler og carotenoider, arbejder sammen for at beskytte huden mod skader forårsaget af frie radikaler. Frie radikaler er ustabile molekyler, der dannes som følge af faktorer som UV-eksponering, forurening og stress. De kan føre til for tidlig ældning af huden, herunder rynker og pigmentpletter. Ved regelmæssig brug af hindbærkerneolie kan huden nyde godt af disse kraftfulde antioxidanter, der bekæmper frie radikaler og bidrager til en ungdommelig glød.

 

INCI: Rubus Idaeus Seed Oil

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.