Macadamiaolie

46,00 kr.

Koldpresset Macadamiaolie.

Macadamia træet blev opdaget i Australien i 1857. Træet kan nå en højde på 15 meter i en alder af 50 år. Træet kan kun vokse i et fugtigt subtropisk klima. Udover Australien vokset træet i dag i New Zealand, Sydafrika og Hawaii. Først når træet er 15 år gammel, leverer træet så mange nødder, at høsten kan betale sig. Når træet bliver 15 år gammel, så kommer der cirka 50 kg nødder fra et enkelt træ.

Macadamiaolie er kendt for at huden kan absorberer olien hurtigt. Sammensætningen af olien minder meget om den naturlige talg huden danner. Har et højt indhold af anti-inflammatoriske aktive ingredienser, så den er god at bruge i cremer mod irriteret og betændt hud. Macadamiaolie tilføjet fugtighed og efterlader huden blød og ikke fedtet.

Macadamiaolie beskytter og regenerere hudceller, ligesom den ofte bruges i solprodukter, idet den cirka indeholder en SPF på 3-4. Det er en allround kropsolie der kan bruges alene eller blandes med andre olier.

For at inkorporere macadamiaolie i din hudplejerutine kan du bruge den som en naturlig ansigtsolie, tilsætte den til din fugtighedscreme eller anvende den som en nærende kropsolie. Det er altid en god ide at udføre en patch-test, især hvis du har sensitiv hud eller allergier.

INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.