Abrikoskerneolie ØKO

49,00 kr.66,00 kr.

Abrikoskerneolie økologisk er en let basis olie der er ideel til fx. massageolie. Den spredes og absorberes let, og alligevel efterlader den ikke en olieagtig følelse på huden.

Anvendes til massageolie, krops- og ansigts produkter.

Abrikoskerneolie har længe været en værdsat ingrediens i hudplejeprodukter på grund af densgode egenskaber og mange fordele for huden. Udtrukket af kernerne fra abrikosfrugten, er denne lette og alsidige olie blevet en populær favorit inden for naturlig hudpleje.

INCI: Prunus Armeniaca Kernel Oil.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.