Arganolie ØKO

95,00 kr.

Arganolie økologisk – 100% ren og naturlig.

Det er en oplagt ingrediens til en række forskellige kosmetiske produkter. Det er en multiolie med en lang række fordele. Den er velegnet som ingrediens til ansigts- og hårprodukter. Den er velegnet til alle hudtyper. Den er også blid nok til den mest følsomme hud.

Den er GMO fri, vegansk og ikke testet på dyr. Den er helt fri for tilsætningsstoffer og syntetiske tilsætningsstoffer

Den er bæredygtig og økologisk produceret med hensyn til naturen.

Arganolie er en vegetabilsk olie, der er udvundet af kerner fra frugterne fra Argantræet. Træet vokser hovedsagelig i Marokko. Olien er kendt for sine rige næringsstoffer og kosmetiske fordele. Den anvendes ofte i hudpleje og hårpleje på grund af dets fugtgivende egenskaber og høje indhold af E-vitamin.

Arganolie har længe været anerkendt som en af naturens mest værdifulde skønhedsolier. Udtrykket “gylden eliksir” er ofte brugt til at beskrive denne eksotiske olie, der udvindes fra argantræets frugter, der primært vokser i Marokko. Med sine enestående egenskaber har arganolie etableret sig som en uundværlig ingrediens i moderne hudplejeprodukter. Lad os udforske, hvorfor arganolie er så beundret, og hvilke fordele den tilbyder til hudplejen.

 

INCI: Argania Spinosa Kernel Oil.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.