Glycerin

34,00 kr.

Glycerin anvendes i sæbe lotion og cremer, for at øge den fugtgivende egenskaber. Dette er en vegetabilsk glycerin der er fremstillet uden brug af palmeolie. Tilsættes sæbe, hårprodukter og hudplejeprodukter, for at fastholde fugt.

Renlighed: 99,5 % min

Kan udgøre op til 15% i vandfasen.

Glycerin har længe været anerkendt som en af de mest effektive og alsidige ingredienser inden for hudplejeprodukter. Med sine unikke egenskaber til at tiltrække og bevare fugt er glycerin blevet en uundværlig komponent i alt fra cremer til sæber.

I en verden, hvor hudens hydrering er afgørende for dens sundhed og udseende, er glycerin en uundværlig ingrediens i enhver hudplejerutine. Dens evne til at tiltrække og bevare fugt gør den til en essentiel fugtighedsgiver, der kan forvandle selv den tørreste og mest dehydrerede hud. Uanset dine hudplejebehov kan glycerin være nøglen til en sund, smidig og strålende teint.

INCI: Glycerin

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.