Kæmpenatlysolie ØKO

30,00 kr.

Kæmpenatlysolie økologisk100% naturlig er en næsten klar olie der er fremstillet af frø fra kæmpenatlys – Den er rig på tanniner, æteriske olier og fedtstoffer. Denne olie indeholder Gamma-linolensyre som huden har brug for, at forblive smidig. I naturlig kosmetik er den en meget anvendt ingrediens til pleje af tør, betændt og moden hud. Den virker beroligende og lindrende på Psoriasos.

Anvendes i cremer, lotion, olieblander eller anvendes ren. Optages hurtig at huden.

Kæmpenatlysolie, udvundet af frøene fra kæmpenatlysvioletten, har i årevis været værdsat for sine fantastiske egenskaber inden for hudpleje. Denne olie er rig på essentielle fedtsyrer og næringsstoffer, der gør den til en populær ingrediens i mange hudplejeprodukter. Lad os udforske de imponerende egenskaber ved kæmpenatlysolie og hvorfor den er blevet et fast inventar i skønhedsverdenen.

En af fordelene ved kæmpenatlysolie er dens alsidighed, da den er velegnet til alle hudtyper. Uanset om du har tør, fedtet, kombineret eller sensitiv hud, kan kæmpenatlysolie være en gavnlig tilføjelse til din hudplejerutine.

INCI: Oenothera biennis Oil

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.