Broccolifrøolie Øko 10 ml

48,00 kr.

Indenfor naturligt kosmetik anvendes Broccolifrøolie oftest i hårplejeprodukter, som glansgiver fremfor silikone der kendes fra kommercielle produkter.

Broccolifrøolie kan både anvendes som tilsætning til shampoo, rent som hårpleje eller som en ingrediens i et hårprodukt produkt. Øger hårets glans og gør det lettere at sætte, uden at tynge det. Broccolifrøolie efterlader en beskyttende hinde og efterlader håret silkeblødt.

100% økologisk

Anbefalet dosering:

1-5% i shampoo
2-6 % i balsam

Broccolifrøolie har for nylig vundet stor popularitet som en kraftfuld ingrediens inden for hudpleje, og det er ikke uden grund. Denne naturlige olie, udvundet af frøene fra broccoliplanten, er rig på næringsstoffer og antioxidanter, der giver en række imponerende fordele for huden. Lad os udforske, hvad der gør broccolifrøolie så speciel, og hvorfor den er blevet en essentiel komponent i moderne hudplejeprodukter.

INCI: Brassica Oleracea Italica Seed Oil.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.