Sasha Inchi olie ØKO

35,00 kr.

Sasha Inchi olie – Økologisk

Ingen anden plante giver så meget Omega3- fedtsyrer. Den er koldpresset og dufter let nøddeagtigt.

Den flereårige klatreplante der er kendetegnet med de behåret blade, stammer oprindelig fra Amazonas regionen i Peru. Sasha Inchi olie er nyttig til pleje af inflammatorisk, moden og tør hud. Den øger hudens naturlige elasticitet og har en stærk celle regenererende effekt. Sasha Inchi olie giver en forbedring af hudens udseende i tilfælde hudirritationer, betændelse, hudsygdomme som Psoriasis. Den begrænser udtørring af huden og styrker den naturlige balance eller genopretter den.

Sacha Inchi olie, også kendt som Inca Inchi olie, er en kraftfuld skønhedsingrediens, der har taget hudplejeverdenen med storm. Udtrukket fra frøene af Sacha Inchi planten, der primært findes i Amazonas regnskov, har denne olie vist sig at have en række imponerende egenskaber, der gør den til et uundværligt produkt i moderne hudpleje. Lad os udforske, hvad der gør Sacha Inchi olie så unik, og hvorfor den er blevet så populær.

INCI: Plukenetia Volubilis Seed Oil

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.