Tea Treeolie

37,00 kr.

100 % ren og naturlig Tea Treeolie.

I hudplejeprodukter har en en antiseptisk og inflammationshæmmende effekt og virker rensende på uden. Den er bedst til fedtet og uren hud.

Tea Treeolie, udvundet fra bladene af Melaleuca alternifolia-træet, har etableret sig som ingrediens indenfor hudpleje på grund af sine enestående egenskaber. Denne essentielle olie er kendt for sin potente antibakterielle, antiinflammatoriske og helende virkning, hvilket gør den til en uundværlig ingrediens i hudplejeprodukter.

Tea Treeolie er en kraftfuld og alsidig olie med en imponerende række fordele for hudpleje. Med dens antibakterielle, antiinflammatoriske og helende egenskaber er Tea Treeolie et must-have i hudplejeprodukter for dem, der søger en klar, sund og strålende hud. Næste gang du ønsker en effektiv og naturlig løsning til dine hudplejebehov, overvej produkter, der indeholder Tea Treeolie for at opleve dens mirakuløse egenskaber.

INCI: Melaleuca Alternifolia

Olien har i din rene form, følgende faremærker: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.