Jomfru kokosolie økologisk

This product is currently out of stock and unavailable.

Økologisk koldpresset kokosolie der fremstilles ved at koldpresse kokoskødet for at udvinde olie uden brug af varme eller kemikalier. Økologisk jomfru kokosolie finder anvender i mange hudplejeprodukter og er en utrolig alsidig ingrediens på grund af de mange gode egenskaber olien her.

Koldpresser jomfru kokosolie har en helt unik sammensætning af mættede fedtstoffer og fedtsyrer, der kan fugt og give næring til huden. Den har også antimikrobielle egenskaber, der kan medvirke til behandling af for eksempel Acne eller andre hudsygdomme. Kokosolien hjælper med at reparere beskadiget hud og reducerer naturlige ældningstegn, såsom rynker.

Jomfru kokosolie er ligeledes en fantastisk ingrediens i hårplejeprodukter, netop på grund af de fugtgivende og nærende egenskaber olien har. Den bidrager med at reparerer beskadiget hår, og reducerer risikoen for hårbrud og forbedre håret glans og elasticitet.

Udover hår- og hudplejeprodukter anvendes Jomfru Kokosolie også som en naturlig ingrediens i kropsplejeprodukter som cremer og lotions for at pleje huden. Olien betragtes som en alsidig olie der anvendes bredt til kosmetiske formål. Det er en naturlig ingrediens der er fri for kemikalier og konserveringsmidler, hvilket gør den sikker at bruge i håret og på huden.

INCI: Cocos Nucifera Oil
Oprindelsesland: Sri Lanka
Vegansk: Ja

Koldpresset kokosolie finder for eksempel anvendelse i nedenstående plejeprodukter:

Hudpleje: Hjælper med at blødgørehuden og indeholder antimikrobielle egenskaber med hjælper med at forhindre hudsygdomme som Acne
Hårpleje: Hjælper med at nære og fugte håret
Hovedbunden: Hjælper med at styrke håret og reducerer hårbrud
Læbepomade: Hjælper med at blødgøre og fugte tørre læber
Massageolie: En naturlig ingrediens der anvendes på grund af de fugtgivende egenskaber.
Makeupfjerner: Kan hjælpe med at fjerne makeup fra ansigt og øjne. Den er skånsom imod huden og kan endda fjerne vandfast makeup

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.